Loading
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

100% Passie voor Porsche

DB-Sportscars is een ervaren Porsche specialist met een uit de hand gelopen hobby. Gedreven door passie voor dit prachtige merk, werken wij met plezier aan verschillende projecten. Naast een uitgebreid aanbod van zowel watergekoelde als luchtgekoelde Porsches, bieden wij ook andere diensten aan zoals de inkoop van uw Porsche, service en onderhoud, complete motor revisies en de verkoop van nieuwe en gebruikte originele Porsche onderdelen.

U bent van harte welkom op onze locaties in Den Bosch en Hedel.

Image Not Found

Het aanbod

Het aanbod bestaat uit goede kwaliteit sportauto's, altijd zorgvuldig voor u uitgekozen. Naast Porsches bieden wij verschillende andere luxe topmerken aan zoals Ferrari, Aston Martin en Range Rover.

Porsche onderdelen

Het magazijn bestaat uit een grote voorraad originele Porsche onderdelen, zowel nieuwe onderdelen nog in de originele verpakking als goede gebruikte onderdelen. Klik en bekijk ons Porsche magazijn online.

Banden en velgen

Velgen maken de auto! Bent u op zoek naar een mooie set of een los exemplaar?Naast een magazijn vol met onderdelen hebben wij een zeer uitgebreide selectie sportvelgen en buitenbanden in allerlei merken en maten.

Porsche inkoop

Bent u opzoek naar een koper voor uw Porsche? Laat het ons weten. Wij hebben wellicht interesse in uw auto of weten voor u de juiste koper te vinden.

Service en onderhoud

Het echte vakmanschap speelt zich af in de werkplaats. Van service beurten en groot onderhoud tot zeer complexe reparaties, wij denken graag probleemoplossend met u mee en zorgen ervoor dat uw auto weer goed functioneert.

Motorrevisies

Met veel ervaring en sleutel-uren halen wij graag een Porsche motorblok volledig uit elkaar. Het is dan ook prachtig werk om een volledig frisse motor als resultaat terug te krijgen.

Aankoopkeuring

U kunt bij ons terecht voor een aankoopkeuring. Wij checken de auto op alle punten en eisen die bij Porsche zelf worden gehanteerd. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport met advies.

Transport en ophaalservice

Staat u met pech langs de weg? Onze transportservice zorgt ervoor dat uw auto wordt opgehaald en naar de werkplaats wordt getransporteerd. Dit wordt op een zeer zorgvuldige manier gedaan.

Top